Jeśli łamiesz sobie głowę, do czego możesz użyć taką niską brytfannę, odpowiadamy: na en papilotte Nadal nie wszystko jasne? To metoda gotowania pochodząca z francuskiej kuchni, wykorzystująca gotowanie na parze we własnym sosie jednocześnie, dlatego świetnie nadaje się do przyrządzania ryb i warzyw
Nigdzie nie napisano, że możesz wykorzystywać naczynie tylko do jednej rzeczy Również dobrze zamarynujesz w brytfannie łososia i przygotujesz skandynawski gravlax
O marce:
Francuska rodzinna firma Emile Henry znana jest wszystkim, którzy zakochali się w sztuce pieczenia i gotowania Ręcznie wykonane ceramiczne naczynia najwyższej jakości sprawią, że Twój obiad zyska nowy smak Wyjątkowe produkty, dzięki którym nie tylko pieczenie i gotowanie, ale także podawanie do stołu daje wiele radości, są obecne na naszych stołach już od 1848 roku
Dzięki specjalnej technologii ceramika jest odporna na uderzenia i zarysowania, więc śmiało możesz kroić w naczyniach Co więcej, wszystkie produkty Emile Henry są odpowiednie do zmywarki do naczyń, piekarnika, a nawet zamrażarki!
Przepis na najlepsze ciasto każda rodzina ma inny, ale jeśli chodzi o naczynie, numer jeden to bezspornie Emile Henry